dinsdag 11 januari 2011

finissage cascolab2010Transmission | the experimental waitingroom werd zondag 9 januari op bijzondere wijze afgesloten. Terwijl het publiek toestroomde en op de tweede verdieping werd opgesteld, speelde Orkest de Ereprijs in de installatie van Daniël van der Veer met overgave prachtige muziek zoals Igor dat zeker bedoeld zou hebben. Van der Veer paste zijn installatie op interactieve wijze aan. De lichtbundels waarmee eerder architectonische schaduwpartijen op de muren verschenen, werden ingezet om afwisselend het orkest en de installatie van  kunststof en glazen gebruiksvoorwerpen bewegend te belichten. De projecties die daarmee ontstonden gingen een interactie aan met de muziek. Van der Veer experimenteerde ter plaatse met een performance. Door het verplaatsen van objecten uit de installatie van de begane grond naar een tussenetage, nam Van der Veer niet alleen actief deel aan zijn eigen interactieve projecties, maar koppelde hij tegelijkertijd orkest, installatie en publiek.
Een experiment als deze sluit naadloos aan bij de doelstellingen van cascolab, een succesvolle afsluiting. 

Na het concert verplaatste het publiek zich naar de tentoonstellingslocatie waar een vijftal projecten werd opgeleverd:

Leonard van Munster, Aldwin van de Ven, Guido Nieuwendijk en Marije Vermeulen, Sandrijn van der Horst en Nicolette Klerk werkten tijdens de tentoonstellingsperiode door. De bezoekers zagen deze werken in ontwikkeling. 
1 opmerking:

  1. Het creëert interactieve ontwerpen als een responsieve en verbazingwekkende virtuele effect met informatie. We projecteren levendig en onderhoudend om indruk te maken.

    Interactieve Bar

    BeantwoordenVerwijderen