zondag 11 augustus 2013

spierballen en zomers temperament

Cascolab duikt het najaar op in het centrum van Apeldoorn.
Aan weerskanten van de Marktstraat is vanaf half september 'ruimte voor onderzoek en experiment'. De Marktstraat is een levendige, sociale, doorgaande straat die de Beekstraat met het Marktplein verbindt. De straat biedt een bijzonder breed aanbod van basisbehoeften en ander genot. Zowel Marktstraat 6 als Marktstraat 1B krijgen een etalagefunctie.

De laatste weken is er tussen werk en werkzaamheden door op locatie Marktstraat 6 door ons kleine team al heel intensief gedemonteerd, afgevoerd, hersteld, schoongemaakt, geklust en geschilderd. Ondanks dat we dit pand totaal uitgeleefd aantroffen, zien we in de locatie een geschikt casco als laboratorium voor kunst en vrij ondernemerschap.

De locatie biedt ruimte aan kunstenaars en ontwerpers en daarnaast aan ondernemers en bedrijven/instellingen om te experimenteren, te ontwikkelingen, te maken, te presenteren en elkaar te ontmoeten. De locatie heeft een publieksfunctie. Beide locaties zullen op vaste tijden worden opengesteld. Daarnaast kent cascolab spontane openingstijden en openen we op afspraak.


Kom gerust even binnenlopen de komende weken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten